• LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

 • LOG VALVE

Copyright 2024 - LOG VALVE Kft.

Köszöntjük weblapunkon

Magunkról

A LOG VALVE Kft. 2008. december 5-én alakult, de a társaság szakmai, piaci ismerete és kapcsolatrendszere viszont már 37 éves, hiszen a szakmai előd az 1983-ban Lentiben magalapított Dunántúli Kőolajipari Gépgyár üzeme volt.

Rendelkezünk azokkal a szakmai ismeretekkel, képességekkel és technikai eszközökkel, amelyeket a nemzetközi és magyar olaj-, gáz-, vegyipar, valamint az energiatermelő vállalatok a gépipartól az elmúlt évtizedekben igényeltek.

Magunk fejlesztjük, tervezzük és gyártjuk a profilunkba tartozó szerelvény típusokat. A teljes kivitelezési folyamat saját erőforrásokkal történő lefedése biztosítja a partnereink irányába megmutatkozó nagyfokú rugalmasságot. Így a minőség fenntartása mellett, versenyképesebb határidőket tudunk kínálni, és akár egyedi igényekre is képesek vagyunk megoldásokat kidolgozni.

Gyártási rendszerünk rugalmas, amely a fejlesztők – tervezők – technológusok szakmai tapasztalatában, a CNC vezérlésű és vezérlés nélküli szerszámgépek egymást kiegészítő szerkezetében, a dolgozók magas fokú képzettségében és gyakorlatában, a tervezésben és a vállalatirányításban alkalmazott számítástechnikai eszközrendszerben valósul meg.

Quality control

Pályázat

LOG VALVE Ltd.

CAD

Workshop


Kapcsolat:
LOG VALVE Kft
Cím: 8960 Lenti, Petőfi út 37.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-92-551-820
Fax: +36-92-551-825

 

 
Fejlesztéseink 2018 évben
Sajtóközlemény
 

Pályázat

ESZKÖZFEJLESZTÉST HAJTOTT VÉGRE A LOG KFT.


A LOG VALVE Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 15 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati kiírás keretében. A beruházás összköltsége 39,2 millió forint volt. A projekt keretében új eszköz beszerzése valósult meg.

A kedvezményezett neve: LOG VALVE Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Új nyomató berendezés beszerzése
A szerződött támogatás összege: 15 000 000 Ft
A támogatás mértéke: 38,3 %
A projekt befejezési dátuma: 2018. 10. 11.
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01521

A projekt tartalmának bemutatása:

A LOG VALVE Kft. 2008. december 5-én alakult, a társaság szakmai, piaci ismerete és kapcsolatrendszere azonban már több mint 15 éves. Rendelkezik azokkal a szakmai ismeretekkel, kapcsolatokkal, amelyeket a nemzetközi és magyar olaj-, gáz-, vegyipar, valamint az energiatermelő vállalatok a gépipartól az elmúlt évtizedekben igényeltek. Gyártási rendszere rugalmas, amely a fejlesztők – tervezők – technológusok szakmai tapasztalatában, a CNC vezérlésű és vezérlés nélküli szerszámgépek egymást kiegészítő szerkezetében, a dolgozók magas fokú képzettségében és gyakorlatában, a tervezésben és a vállalatirányításban alkalmazott számítástechnikai eszközrendszerben valósul meg.

A projekt keretében beszerzett nyomató berendezés alkalmas a gáz és olajiparban, a vegyiparban, az energetikai ipar minden ágában használt szerelvények és nyomástartó eszközök próbaterheléseinek tesztelésére és dokumentálására minden, az iparágakban előírt szabvány követelményei szerint. Alkalmas DN1200 méretig hidraulikus ás levegős nyomáspróba elvégzésére. Ez a mérettartomány jelentősen meghaladja a jelenlegi lehetőségeinket, amelyet eddig max. DN500 méretig alkalmazhattunk. A berendezés mérete és felépítése arra is alkalmas, hogy DN150-DN1200 méretig azonos technológiával végezze a nyomáspróba teszteket. Ez teljesen eltér az eddig használt gyakorlattól, amely egyedi módszerrel és technológiával tudta csak elvégezni a nyomatást ebben a mérettartományban, jelentős költségtöbblettel. A teljesítmény különbség a két módszer között közel 4-szeres.

Az új gép a különböző méretű szerelvényekre való átállítást hidraulikus hajtóművel végzi, a párhuzamosság ellenőrzése mellett. Ez a funkció az eddig használt berendezéseken nem állt rendelkezésre, így lényegesen jobb minőségű termékeket tudunk előállítani a berendezés segítségével. A gép üzembe helyezésével a vállalat gyártási hatékonysága is javult.

További információ kérhető:
LOG VALVE Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
8960 Lenti, Petőfi út 37.
Telefon: +36 92 551 820
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

 
Fejlesztéseink 2015 évben
Sajtóközlemény
Telephelyfejlesztés

Telephelyfejlesztés
 
Fejlesztéseink 2012 évben

Telephelyfejlesztés

NYDOP-1.3.1/D-11-2011-0008

A projekt elemei:

 • meglévő épület felújítása, átalakítása (energiatakarékos módon, megújuló energia alkalmazásával)
 • meglévő üzem (festő műhely) átalakítása és bővítése
 • új korszerű felületkezelő technológiai rendszer kialakítása

Meglévő épület felújítása, átalakítása:
Az ingatlanon található irodaház jelenlegi formájában alkalmas ugyan a munkavégzésre, de rendkívül energia pazarló létesítmény és folyamatos karbantartások ellenére nem a kor színvonalának megfelelő. Az energiatakarékosság, a munkavégzés színvonalának megfelelősége mellett fontos szempont az üzleti partnerek megfelelő színvonalú fogadása is.
Elvégzendő munkák: - belső válaszfalak építése, - vakolás, rabicolás, - tetőfedés, héjalás, - üzemi víz elleni szigetelés, - burkolás, - asztalos szerkezetek, - teljes belső villamosenergia rendszer cseréje, - teljes gépészeti felújítás

Meglévő üzem (festő műhely) átalakítása és bővítése:
Meglévő műhelyek összes területe (szociális és egyéb létesítményekkel): 1014 m2 ebből a jelenlegi átalakításra kerülő festőműhely 82 m2, a megépítendő új (bővítés) műhelyrész 52 m2. A tervek szerint elkészítendő bővítés és átalakítás után az új műhely alkalmassá válik új festősor telepítésére.

Új korszerű felületkezelő technológiai rendszer kialakítása:
A jelenlegi festőműhely helyett kerül kialakításra egy új korszerű felületkezelő technológiai rendszer, mely környezetvédelmi, munkaegészségügyi szempontból sokkal kedvezőbb, felületkikészítés szempontjából pedig hatékonyabb, rugalmasabb, gyorsabb. A munkadarabok tisztítása az eddigi egyszerű, kézi benzines tisztítás helyett, kabinban melegvizes nagynyomású mosóval lesz megoldva. Mozgatásuk konveyor pályán függesztve történik.

A projekt összköltsége: 85 269 610 Ft
Támogatás összege: 42 634 805 Ft

Telephelyfejlesztés

Gyártásfejlesztés

GOP-1.3.1-11/C

A projekt elemei:

 • CNC vezérlésű C-tengelyes esztergagép beszerzése

A projekt összköltsége: 48 127 492 Ft
Támogatás összege: 25 000 000 Ft

Gyártásfejlesztés

Sajtóközlemény

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL GYÁRTÁSFEJLESZTÉS VALÓSULT MEG A LOG VALVE KFT. SZÉKHELYÉN

2012. 09. 13.

A Log Valve Gyártó-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 25 000 000 Forint Uniós támogatás nyert az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére kiírt pályázaton az ÚJ Széchenyi Terv keretében. A 48 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás során gyártásfejlesztés valósult meg eszközbeszerzés segítségével.

A lenti székhelyű, 2008-ban alakult Log Valve Kft. fő tevékenysége csővezetéki elzáró-szerelvények gyártása olaj- és gázipari felhasználásra (csap- és szelepgyártás). Az energetikai piacon használatos elzáró szerelvényeket gyárt, fejleszt, értékesít a cég. Termelésünk nagy részét eddig is CNC gépekkel végeztük, azonban ezzel az új géppel immár több funkciós megmunkálás lehetséges, mivel revolverfeje hajtott szerszám alkalmazását teszi lehetővé. Így az összetett műveleteket egy felfogásban el lehet végezni. Ez a berendezés gyakorlatilag egy CNC eszterga és egy CNC marógép együttes alkalmazását teszi lehetővé. A gép olyan megmunkálási műveletekkel rendelkezik, melyeket eddigi gépeink egyáltalán nem tudtak. Ezáltal új termékek jönnek létre, hiszen ezzel a géppel már bonyolultabb alkatrészek gyárthatók. Ezzel a technológiával jelentősen csökkenthetők a gyártási költségek, csökken a gyártási idő, és nagyban nő az egyedi igények kielégítésének lehetősége. A fejlesztéssel immár lehetőségünk van olyan gyártási metódust bevezetni a vállalkozásnál, mellyel eddig nem rendelkeztünk. A termékek variálhatóságával bármilyen e téren jelentkező gyártási igényt és változtatást akár kisszériában is ki tudunk majd elégíteni, illetve saját fejlesztésű gömbcsap családunk spektrumát szélesíteni.

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A Log Valve Kft. telephelyfejlesztése az Új Széchenyi Terv támogatásával

2012. 10. 19.

A Log Valve Kft. az Új Széchenyi Terv keretében sikeresen pályázott a „Telephelyfejlesztés” tárgyú pályázati konstrukcióra. A több mint 85 millió forint összértékű projekt keretében telephely korszerűsítés történt a 42,6 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A lenti székhelyű, 2008-ban alakult Log Valve Kft. fő tevékenysége csővezetéki elzárószerelvények gyártása olaj- és gázipari felhasználásra (csap- és szelepgyártás). Az energetikai piacon használatos elzáró szerelvényeket gyárt, fejleszt, értékesít a cég. A Log Valve Kft. projektjének célja a lenti székhelyű telephely irodaépületének felújítása, valamint a festőüzem bővítéses és átalakítása. A felújított ingatlan minden szempontból megfelel a vállalkozás által támasztott igényeknek. Egy színvonalasabb, környezetéből kiemelkedő, a gazdasági partnerekkel való kapcsolattartást elősegítő irodaépület, a festő műhely korszerűsítése és bővítése (52m2), valamint a termelési folyamat felületkezeléssel kapcsolatos technológiájának beszerzése történt meg. A projekt jelentősen hozzájárult Lenti és térsége foglalkoztatásának növeléséhez, a megtartott 51 munkahely mellett 8 fő új munkahely teremtése történik meg, melyből jelenleg 7 fő már foglalkoztatásra is került. Az Új Széchenyi Terv támogatásával korszerűsített telephely címe: 8960 Lenti, Petőfi Sándor utca 37. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Sajtóközlemény

Kapcsolat: LOG VALVE Kft. / Cím: H-8960 Lenti, Petőfi út. 37. / E-mail: valve@log.hu / Telefon: +36-92-551-820 / Fax: +36-92-551-825
.
f t g m