LOG VALVE

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Главная страница

О нас

E-mail Печать

Компания ООО ЛОГ ВАЛВЕ была учреждена 5 декабря 2008 г., а профессиональные, рыночные познания и связи общества известны уже более 30 лет, поскольку её профессиональный предшественник в 1983 году основал в Ленти цех Задунайского нефтяного машиностроительного завода.

Предприятие обладает теми профессиональными знаниями, навыками и техническими возможностями, затребованными в течение последних десятилетий международной и венгерской нефтяной, газовой, химической и энергетической промышленностью.

Мы занимаемся разработкой, дизайном и производством относящегося к нашему профилю оборудования. Используя свои собственные ресурсы в процессе производства, обеспечиваем партнерам высокую степень гибкости.  А также, наряду с качеством, предлагаем конкурентоспособные сроки изготовления продукции и способность разработки индивидуальных потребностей.

Здесь сочетаются гибкая система производства, основанная на опыте профессиональных разработчиков, дизайнеров и технологов, станки с ЧПУ, дополняемые обычными инструментальными станками, высокая квалификация и опыт персонала, а также применяемая в планировании и корпоративном управлении компьютерная система.

Quality control

Pályázat

LOG VALVE Ltd.

CAD

Workshop


Контакты:
LOG VALVE Kft
Addresse: 8960 Lenti, Petőfi str. 37.
E-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
Cell: +36-30-956-1669
Tel: +36-92-551-820
Fax: +36-92-551-825


Friss hírek:
Fejlesztéseink 2015 évben
Sajtóközlemény
Telephelyfejlesztés

Telephelyfejlesztés

Fejlesztéseink 2012 évben

Telephelyfejlesztés

NYDOP-1.3.1/D-11-2011-0008

A projekt elemei:

  • meglévő épület felújítása, átalakítása (energiatakarékos módon, megújuló energia alkalmazásával)
  • meglévő üzem (festő műhely) átalakítása és bővítése
  • új korszerű felületkezelő technológiai rendszer kialakítása

Meglévő épület felújítása, átalakítása:
Az ingatlanon található irodaház jelenlegi formájában alkalmas ugyan a munkavégzésre, de rendkívül energia pazarló létesítmény és folyamatos karbantartások ellenére nem a kor színvonalának megfelelő. Az energiatakarékosság, a munkavégzés színvonalának megfelelősége mellett fontos szempont az üzleti partnerek megfelelő színvonalú fogadása is.
Elvégzendő munkák: - belső válaszfalak építése, - vakolás, rabicolás, - tetőfedés, héjalás, - üzemi víz elleni szigetelés, - burkolás, - asztalos szerkezetek, - teljes belső villamosenergia rendszer cseréje, - teljes gépészeti felújítás

Meglévő üzem (festő műhely) átalakítása és bővítése:
Meglévő műhelyek összes területe (szociális és egyéb létesítményekkel): 1014 m2 ebből a jelenlegi átalakításra kerülő festőműhely 82 m2, a megépítendő új (bővítés) műhelyrész 52 m2. A tervek szerint elkészítendő bővítés és átalakítás után az új műhely alkalmassá válik új festősor telepítésére.

Új korszerű felületkezelő technológiai rendszer kialakítása:
A jelenlegi festőműhely helyett kerül kialakításra egy új korszerű felületkezelő technológiai rendszer, mely környezetvédelmi, munkaegészségügyi szempontból sokkal kedvezőbb, felületkikészítés szempontjából pedig hatékonyabb, rugalmasabb, gyorsabb. A munkadarabok tisztítása az eddigi egyszerű, kézi benzines tisztítás helyett, kabinban melegvizes nagynyomású mosóval lesz megoldva. Mozgatásuk konveyor pályán függesztve történik.

A projekt összköltsége: 85 269 610 Ft
Támogatás összege: 42 634 805 Ft

Telephelyfejlesztés

Gyártásfejlesztés

GOP-1.3.1-11/C

A projekt elemei:

  • CNC vezérlésű C-tengelyes esztergagép beszerzése

A projekt összköltsége: 48 127 492 Ft
Támogatás összege: 25 000 000 Ft

Gyártásfejlesztés

Sajtóközlemény

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL GYÁRTÁSFEJLESZTÉS VALÓSULT MEG A LOG VALVE KFT. SZÉKHELYÉN

2012. 09. 13.

A Log Valve Gyártó-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 25 000 000 Forint Uniós támogatás nyert az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére kiírt pályázaton az ÚJ Széchenyi Terv keretében. A 48 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás során gyártásfejlesztés valósult meg eszközbeszerzés segítségével.

A lenti székhelyű, 2008-ban alakult Log Valve Kft. fő tevékenysége csővezetéki elzáró-szerelvények gyártása olaj- és gázipari felhasználásra (csap- és szelepgyártás). Az energetikai piacon használatos elzáró szerelvényeket gyárt, fejleszt, értékesít a cég. Termelésünk nagy részét eddig is CNC gépekkel végeztük, azonban ezzel az új géppel immár több funkciós megmunkálás lehetséges, mivel revolverfeje hajtott szerszám alkalmazását teszi lehetővé. Így az összetett műveleteket egy felfogásban el lehet végezni. Ez a berendezés gyakorlatilag egy CNC eszterga és egy CNC marógép együttes alkalmazását teszi lehetővé. A gép olyan megmunkálási műveletekkel rendelkezik, melyeket eddigi gépeink egyáltalán nem tudtak. Ezáltal új termékek jönnek létre, hiszen ezzel a géppel már bonyolultabb alkatrészek gyárthatók. Ezzel a technológiával jelentősen csökkenthetők a gyártási költségek, csökken a gyártási idő, és nagyban nő az egyedi igények kielégítésének lehetősége. A fejlesztéssel immár lehetőségünk van olyan gyártási metódust bevezetni a vállalkozásnál, mellyel eddig nem rendelkeztünk. A termékek variálhatóságával bármilyen e téren jelentkező gyártási igényt és változtatást akár kisszériában is ki tudunk majd elégíteni, illetve saját fejlesztésű gömbcsap családunk spektrumát szélesíteni.

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A Log Valve Kft. telephelyfejlesztése az Új Széchenyi Terv támogatásával

2012. 10. 19.

A Log Valve Kft. az Új Széchenyi Terv keretében sikeresen pályázott a „Telephelyfejlesztés” tárgyú pályázati konstrukcióra. A több mint 85 millió forint összértékű projekt keretében telephely korszerűsítés történt a 42,6 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A lenti székhelyű, 2008-ban alakult Log Valve Kft. fő tevékenysége csővezetéki elzárószerelvények gyártása olaj- és gázipari felhasználásra (csap- és szelepgyártás). Az energetikai piacon használatos elzáró szerelvényeket gyárt, fejleszt, értékesít a cég. A Log Valve Kft. projektjének célja a lenti székhelyű telephely irodaépületének felújítása, valamint a festőüzem bővítéses és átalakítása. A felújított ingatlan minden szempontból megfelel a vállalkozás által támasztott igényeknek. Egy színvonalasabb, környezetéből kiemelkedő, a gazdasági partnerekkel való kapcsolattartást elősegítő irodaépület, a festő műhely korszerűsítése és bővítése (52m2), valamint a termelési folyamat felületkezeléssel kapcsolatos technológiájának beszerzése történt meg. A projekt jelentősen hozzájárult Lenti és térsége foglalkoztatásának növeléséhez, a megtartott 51 munkahely mellett 8 fő új munkahely teremtése történik meg, melyből jelenleg 7 fő már foglalkoztatásra is került. Az Új Széchenyi Terv támogatásával korszerűsített telephely címe: 8960 Lenti, Petőfi Sándor utca 37. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Sajtóközlemény

Обновлено 30.10.2018 11:43  

Производство трубопроводной арматуры

Как доехать

к ООО ЛОГ ВАЛВЕ

Belépés

Ki olvas minket

Сейчас 102 гостей онлайн